A jövő rendezvénye

Soundfish

Újításokkal tesszük különlegessé a rendezvényt önfeledt hangulatot varázsolva.

Csak győzzetek választani!

Ismerjétek meg szolgáltatásainkat

A Soundfish sztori

Rólunk

Rólunk mondták

Nagyon szépen köszönünk mindent, Gergő, különösen, hogy ilyen sokáig hajlandó voltál minket elviselni. Komolyan mondtam, hogy te voltál így nekünk a fény az alagútban egész nap. Ha lesz még a családban esküvő – például Zsóka öccse – biztos, hogy ajánlunk tovább… 😀 Vicces lenne, ha a fél Váradi klánt „te adnád össze” .

Miskei-Váradi Ferenc

Kedves Gergő és Peti! 

Nagyon szépen köszönjük ezt a remek lebonyolítást! Szuper volt minden. A zenét is nagyon eltaláltátok és a videó is biztos, hogy szuper lesz. Azt már nagyon várjuk. 🤗 Mindenki elégedett volt az egész lebonyolítással, zenével, mindennel. 👌🏻 Nagyon jó volt a sok füst és a remek fények. 😃 Ajánlani fogunk Téged/Benneteket mindenképpen, ha valaki házasodik a környezetünkben.

Szegény Dániel

Szia Gergő!

Nagyon szépen köszönjük a tegnap estét! Nagyon szuperek voltatok, mindenki nagyon jól érezte magát és sok dicséretet kaptatok a vendégektől! Nagyon hálásak vagyunk és nélkületek nem sikerült volna ennyire jól az esemény! 🙂 

Anna és Márk

Ajánlott szolgáltatók

VÁLASZTHATÓ

Csomagjaink

ajánlatkérés

Tisztelt cégek, kedves leendő ifjú házasok és születésnaposok! 

Kérlek töltsétek ki az alábbi ajánlatkérőt a gördülékeny foglalás érdekében! Első körben vagy telefonon, vagy email-ben felvesszük a kapcsolatot. Esküvői foglalás esetén személyes találkozót fogunk megbeszélni, hogy feltérképezhessük elképzeléseiteket és hogy megismerhessünk titeket.