A mi történetünk

Egy szép napon egy sárga fiú és egy sárga lány úgy döntött, hogy egymás barátai lesznek, jobban megismerik egymást. Előtte a sárga "lovag" ügyetlenül, de biztosan udvarolt, amit a kedves sárga kisasszony kevéssé vett észre. Azért egyszer csak eljutottak az együtt járásig. Onnantól kezdve sok-sok közös élmény gazdagította életüket, amit nehéz lenne itt felsorolni (a teljesség igénye nélkül: korizás, jégtánc, tánciskolák, bringatúrák, közitáborok, közivezetés, drezdai élmények, kirándulások, együtt zenélések, sok-sok beszélgetés stb.). Telt s múlt az idő. Az együttjárás három és feledik évfordulója utáni napon nagy esemény következett be életükben, eljegyezték egymást az Úr 2010. esztendejének július havában. A lovag romantikus helyen és időben (a budai várban a Múzeumok éjszakáján) megkérte szíve választottjának kezét, aki örömmel igent mondott neki és nyakába ugrott. Elkezdődött egy éves jegyességük ideje, mely időszak alatt lelkesen készülnek az esküvőjükre.

Időpont és helyszín

Sok szeretettel várunk benneteket 2024 június 19én 14:00-kor a Mátyás Templomban tartandó szertartásunkra,
 majd 16:00-kor a közös ünneplésre és vacsorára, amit a Fatornyos Fogadóban fogunk tartani!

Az esküvői programokról bővebb információt találsz lentebb a „FORGATÓKÖNYV” menüpontban.

VISSZASZÁMLÁLÓ

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Az esküvői

forgatókönyv

14:00

A templomi szertartás kezdete a budapesti Mátyás Templomban. Ezúton megkérjük minden kedves vendégünket, hogy érkezzen meg legkésőbb 13:45-re!

15:00

Esküvői sorfal buborékfújással, majd csoportképek és gratulációk azokkal, akik nem hivatalosak a vacsorára és az éjszakai esküvői bulira.

16:00

Átvonulás a fő esküvői helyszínre. Ott kezdődik a vendégvárás pogácsákkal, italokkal a hivatalosan meghívott vendégek részére. Készülődés a polgári szertartásra.

17:00

A polgári szertartás kezdete szülőköszöntővel, különleges szertartással és fogadalomtétellel

17:30

Esküvői sorfal buborékfújással, majd gratulációk és csokordobás.

18:00

Nagy és kiscsoportos fotózások. Amennyiben marad idő, úgy egyéni fényképezések.

Akik az esküvőnkért felelnek

szolgáltatóink

Soundfish
DJ és ceremóniamester
Krisztina Video
Cinematográfus
Baracskai Petra
Fotográfus

Visszaigazolás az esküvőre